Autor: Logistikauudised.ee • 25. juuli 2023

Tallinn jätab bussiliini nr 5 marsruudi muutmata

Tallinna linn on otsustanud 1. augustist jätta bussiliin nr 5 sõitma senisel Männiku–Metsakooli tee marsruudil. Kavandatud muudatused liinidel number 8, 17, 17A, 35, 42, 43, 48, 67 ja 68 jõustuvad 1. augustist.
Buss nr 5 Metsakooli tee peatuses.
Foto: Kadri Toomsalu

Täna Pirita linnaosa kogukonna esindajatega kohtunud linnapea Mihhail Kõlvart möönis, et bussiiliini nr 5 kavandatud muudatused on põhjustanud teravat vastukaja kohalikult kogukonnalt ning kompromisslahendust, mis ühteaegu teeniks seatud eesmärki ning vastaks kohalike elanike soovidele, ei õnnestunud leida.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077