Autor: Logistikauudised.ee • 2. juuni 2023

Lennureisijate arv on kasvanud

Tallinna lennujaamas teenindati maikuus 273 996 reisijat. Viie kuu lõikes on reisijate arv mullusega võrreldes kasvanud 22%. Lendude keskmine täitumus mais oli 75%, mis on 4% kõrgem võrreldes eelmise aastaga.
Reisijad Tallinna lennujaamas.
Foto: Jarek Jõepera

Maikuus teenindas kõige rohkem reisijaid airBaltic, kelle turuosa oli 28% ja kellel on valikus 16 sihtkohta, järgnesid Ryanair 15% ning Lufthansa ja Finnair 9% turuosadega. Regulaarsetel otselendudel oli mais Tallinnast võimalik lennata 32 sihtkohta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077