Autor: Logistikauudised.ee • 25. mai 2023

airBalticu pardateenused tunnistati parimaks

Eile, 24. mail sai lennufirma airBaltic 2023 APEX Passenger Choice Awardi kui Euroopa parima pardateenusega lennufirma, mis tunnustab lennufirma lennu ajal toimuvat teeninduse taset ning erakordset tööd külalislahkuse valdkonnas.
Auhinna üleandmine airBalticu tiimile.
Foto: airBaltic

airBalticu president ja juhatuse esimees Martin Gauss ütles lennufirma pressiteates, et on tänulik ja uhke airBalticu meeskonna töö ja pühendumuse üle, mille tulemusena tunnustati pardateenust rahvusvahelisel tasandil.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077