Autor: Logistikauudised.ee • 19. aprill 2023

Euroopas kasvas uute sõiduautode müük märtsis hüppeliselt

Euroopa Liidu riikides tegi uute sõiduautode müük märtsis tempoka tõusu ja jätkuvalt kasvab ka elektriautode osakaal, teatab AMTEL.
Elektriautode müük Euroopas kasvab.
Foto: Liis Treimann

Märtsis anti Euroopa Liidu riikides klientidele üle ligi 1,1 miljonit uut sõiduautot, mis ületab eelmise aasta märtsikuu müüginumbrid koguni 28,8%. Kokku on tänavu esimese kvartaliga müüdud Euroopa Liidus ligi 2,7 miljonit uut sõiduautot, mida on 17,9% enam kui möödunud aasta samal perioodil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077