Autor: Logistikauudised.ee • 14. aprill 2023

airBaltic näeb reisijate arvu kasvu

Märtsis lennutas airBaltic kokku 48 879 Eesti reisijat, mis on 35% rohkem kui sama perioodi jooksul aasta tagasi.
Foto: airBaltic

Eelmise kuu jooksul tegi lennufirma Eestis 512 lendu, mis on vaid 1% rohkem kui aasta tagasi. Vaatamata sellele, et lendude arv on kasvanud vaid ühe protsendi võrra, on reisijate arvu suurenemine olnud muljetavaldav, teatab lennujrma.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077