Autor: Logistikauudised.ee • 31. märts 2023

Toomas Uibo paneb lennunduses ameti maha ja suundub riigikogusse

Valimistulemuste kinnitamise järel teatab riiklik lennufirma Nordic Aviation Group oma juhtkonna liikme ning senise turundus,- kommunikatsiooni- ja jätkusuutlikkuse juhi Toomas Uibo suundumisest riigikogusse.
Toomas Uibo.
Foto: Liis Treimann

Eesti lennufirma Nordic Aviation Group on avanud konkursi uue turundus- ja kommukatsioonijuhi leidmiseks. Lennufirma sõnul on intervjuud esimeste kandidaatidega juba käimas. Uibo asub tööle riigikokku alates 10. aprillist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077