Autor: Logistikauudised.ee • 15. märts 2023

Ühistranspordi kasutamine Tallinnas on taas tõusuteel

Tallinna ühistranspordiga tehtavate sõitude arv on hakanud taas kasvama. Valideeritud sõitude arv on tõusnud üle 30 protsendi, kui võrrelda 2023. aasta esimesi kuid 2022. aasta esimeste kuudega.
Tramm Tallinnas.
Foto: Raul_Mee

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti sõnul on tasuta ja mugava ühistranspordi pakkumine mitme samaaegse kriisiga toimetulekul inimestele vajalik toetusmeede, mille tähtsust näitab üha kasvav sõitjate arv.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077