Autor: Logistikauudised.ee • 14. märts 2023

Eesti riik hüvitab bussivedajatele tasuta sõidud

Eelmisel nädalal jõudis lõpule bussioperaatorite vaidlus Eesti riigiga. Kohtumääruse kohaselt peab riik neljale kohtusse läinud vedajale kompenseerima kokku pea kahe miljoni euro väärtuses teatud sotsiaalsete gruppide tasuta sõidud.
Lux Expressi vaidlus riigiga läka Euroopa Kohtuni välja.
Foto: LIIS TREIMANN

,,Riik on aastaid sisuliselt osutanud teatud sotsiaalsetele gruppidele tasuta teenust eraettevõtete arvel, jättes nad Euroopa Liidu õigusega vastuolus oleva seadusega omanikutulust ilma,“ kommenteeris pressiteates otsust Lux Expressi ja teisi Eesti bussioperaatoreid vaidluses esindav Soraineni nõunik vandeadvokaat Kadri Härginen.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077