Autor: Logistikauudised.ee • 1. märts 2023

airBaltic alustab suuremahulise töötajate värbamislainega

Lennufirma airBaltic alustab suure pardapersonali värbamislainega. Kokku kavatseb lennufirma värvata üle 650 uut pardameeskonnaliikme. Käesoleval aastal liitub ettevõttega 100 uut töötajat.
Foto: airBaltic

“Käeosleval aastal jätkame varem kasvandatud kasvuga nii lennukite, lendude, reisijate, sihtkohtade kui ka muidugi töötajate suunal,” ütles airBaltic’u vanem asepresident personalivaldkonnas Alīna Aronberga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077