Autor: Logistikauudised.ee • 22. veebruar 2023

Tallinn ja Tartu arendavad ühist kombineeritud liikuvusteenuse platvormi

Tallinn ja Tartu sõlmisid lepingu eri liikuvusteenuseid ühendava reisiplaneerija ja piletite soetamise rakenduse arendamiseks.
Lisaks bussidele, trollidele, trammidele ja rongidele hõlmab platvorm ka taksod ja tõukerattad.
Foto: Liis Treimann

Hankega arendatava nutitelefonidele mõeldud liikuvusteenuste kombineerimise rakenduse eesmärk on koondada Tallinnas ja Tartus pakutavate ühistranspordi, sõidukite, elektritõukerataste ja teiste transporditeenuste pakkujate süsteeme ühtsesse reisiplaneerijasse ning ühtlasi tasuda sõidu eest samas kohas ühe maksena.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077