Autor: Logistikauudised.ee • 21. veebruar 2023

Tartus Bolti tõukeratast kitsale tänavale enam parkida ei saa

Elektriliste tõukerataste laenutamisega tegelev Bolt ja Tartu linn sõlmivad lepingu, mille eesmärk on parema ja ohutuma liikluskultuuri loomine Tartus.
Bolt rajab Tartus tõukeratastele 18 parkimisala.
Foto: Liis Treimann

Tartu linnapea Urmas Klaas ütles, et linnavalitsuse eestvõttel on Bolt, politsei ja linnavalitsuse esindajad mitu korda kohtunud, et ühiselt tegutseda tõukerataste ohutuma kasutamise nimel. „Mul on hea meel, et astume üheskoos edasi olulise sammu liiklusohutuse tõstmisel ja parema linnaruumi loomisel.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077