Autor: Logistikauudised.ee • 5. jaanuar 2023

Viking Line’i reisijate arv kasvas aastaga 114%

2022. aasta, nagu ka sellele eelnev, oli erakordne nii kogu maailma kui ka Viking Line'i jaoks. Pandeemia tõttu oli tegevuskeskkond aasta alguses väga ebasoodne, veebruaris mõjutas Venemaa agressioonisõda Ukrainas kütusehindade tõusu ja turu ebakindlust. Samal ajal tekkis taas nõudlus reisimise järele, eriti kohalikul tasandil, teatab laevafirma.
Viking Line'i laev Tallinna sadamas.
Foto: Liis Treimann

Oktoobris müüdi Amorella ja detsembris saavutati kokkulepe Rosella müümiseks. Märtsis alustas liiklust uus kliimasõbralik laev Viking Glory. Kokku reisis 2022. aastal Viking Line'i laevadega ligi 5 miljonit reisijat, mis on 114 protsenti rohkem kui aasta varem.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077