Autor: Logistikauudised.ee • 2. jaanuar 2023

Tallinna ühistranspordiga tehti 2022. aastal ligi 100 miljonit sõitu

Lõppenud aastal sõitsid reisijad Tallinnas ühissõidukitega 96 miljonit korda, mida on 27 protsenti rohkem kui aasta varem.
Bussidega sõideti Tallinnas mullu 72 miljonit korda.
Foto: Andras Kralla

Sealhulgas sõideti bussidega 72 miljonit korda, trammidega 18 miljonit korda ja trollibussidega 7 miljonit korda. Sellega jõudis linna ühistranspordi kasutamine COVID-19 pandeemia eelse taseme lähedale. 2021. aastal sõitsid reisijad Tallinna ühissõidukitega kokku 75,6 miljonit korda.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077