Autor: kinnisvarauudised.ee • 17. oktoober 2022

Garaaž järjest popim kinnisvara, hind juba korterimõõtu

Kolme aastaga on Tallinnas garaaži ruutmeeter kallinenud pea neli korda ja see on käsitatav korteriomandina, millele kohandub sama seadusandlus nagu korterile, kinnitavad Kinnisvara24 tegevjuht Urmas Uibomäe ja CKE Kinnisvarabüroo vanemmaakler Taur Tärnov.
Garaaziboks Tammsaare teel.
Foto: Andres Haabu

1960. aastate lõpus Mustamäele rajatud sadadest garaažidest on alles ainult mõned üksikud ühistud. Paljud säilinud garaažipinnad on jäänud ilma vajaliku hoolitsuseta, mistõttu on need amortiseerunud ja ajale jalgu jäänud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077