Autor: Logistikauudised.ee • 30. september 2022

Bercman alustab laienemist Ühendkuningriigi turul

Eesti süvatehnoloogia ettevõte Bercman Technologies allkirjastas raamlepingu intelligentseid teede- ja transpordilahendusi pakkuva Suurbritannia tehnoloogiaettevõttega Clearview Intelligence. Partnerluslepinguga saab Clearview kaheks aastaks õiguse Bercmani liiklusohutussüsteemide edasimüügiks Ühendkuningriigis.
Bercmani tegevjuht Mart Suurkask.
Foto: Arno Mikkor

Bercmani tegevjuhile Mart Suurkasele teeb värskelt allkirjastatud leping ääretut heameelt. Clearview on rohkem kui 40 aastat pakkunud tehnoloogilisi lahendusi nii maantee- kui transpordisektorile ning omab valdkonnas suurt kogemust ning laialdast klientide ja partnerite võrgustikku, edastab pressiteade.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077