Autor: Simo Sepp • 22. august 2022

ELMO kaugjuhitav auto sai õiguse linnatänavatel sõita

Elektrisõidukite rendiga tegeleva ELMO kaugjuhitav elektriauto läbis transpordiameti sõidueksami linnaliikluses ning sai ametliku heakskiidu kaugjuhitava sõidukiga teenusepakkumise alustamiseks.
ELMO Rendi asutaja ja tegevjuht Enn Laansoo rõhutab, et kaugjuhitava auto tänavale toomisega ollakse maailmas pioneerid ning suunanäitajad.
Foto: Liis Treimann

ELMO Rendi tegevjuhi ja asutaja Enn Laansoo sõnul plaanib ettevõte oma kaugjuhitava masina esimesed sõidud teha Paldiski linna tänavatel. Septembris alustatakse teenusepakkumist esimese viie elektriautoga ja aasta jooksul on börsifirma eesmärk hakata teenust pakkuma 20 kaugjuhitava sõidukiga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077