Autor: Robert Kiuru • 5. juuli 2022

Nõgenel võis õigus olla: Tallink on jälle kasvamas

Tallinki juuni ja teise kvartali numbrid näitavad, et reisijate arv on kõvasti tõusnud ja ettevõttel läheb hästi.
Reisilaev Tallink Star mõõdumas Paljassaarest.
Foto: Andras Kralla

Tallink teatas, et juunis sõitis 600 488 reisijat, mis on 174% võrra rohkem võrreldes eelmise aasta juuniga. Äripäevale antud intervjuus rääkis Tallinki juht Paavo Nõgene, et investori vaatest on oluline, et Tallink suudab väiksema reisijate arvuga kasumisse jõuda. "Loodetavasti see aasta lõpuks õnnestub," ütles ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077