Autor: Tõnu Tramm • 13. aprill 2022

Soomest pühadeks autoga kojutulek keeruline, piletihinnad ulatuvad 400 euro lähedale

Enne suurt reedet, 14. aprillil, on Soomest autoga Eestisse tulek üsna mõttetu, selgub laevaliinide piletihindade võrdlusest. 13. aprilli kella 13 seisuga oli võimalik veel vaid väga üksikutel liinidel ja hinnad ulatusid kuni 382 euroni.
Soodsaim võimalus homme autoga Soomest koju tulla on kell 14.15 Helsingist väljuva Viking XPRS-ga, kus pilet maksab "vaid" 172 erot.
Foto: Eiko Kink

Kolmapäeva pärastlõunase seisuga on lõviosa kõikidest Helsingi-Tallina laevaliinid 14. aprilliks kas välja müüdud või ei ole kohti kas autole või reisijatele. „Soodsaim“ võimalus autoga koju tulla on Viking XPRS-ga kell 14.15 väljumisega Helsingist, kus üks reisija ja sõiduauto pilet maksab 171,90 eurot. Ülejäänud Viking Line`i reisidele on sõiduautode kohad kõik välja müüdud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077