Autor: Logistikauudised.ee • 17. veebruar 2022

Möödunud aastal saavutas Volkswagen Eestis aegade suurima müügikasvu

Volkswageni sõidu- ja tarbeautode maaletooja Møller Baltic Import kasvatas eelmisel aastal Eestisse tarnitud sõidukite arvu ligi 80 protsenti ning saavutas tarbesõidukite segmendis märkimisväärse 22 protsendilise müügikasvu. Kõige populaarsemad Volkswageni mudelid 2021. aastal olid T-Roc, T-Cross ja Golf.
Volkswagen.
Foto: ingo barenschee

„Eesti autoturg on valmis uuendusteks – uuteks mudeliteks ja tehnoloogiateks ning elektriautodeks. Hoolimata pandeemia mõjust tarneahelatele ja uute autode tootmisele, on klientide ootused väga kõrged. Seda ilmestab rekordiliselt suur Volkswageni sõidukite tellimuste arv kõigis olulisemates mudelikategooriates. Üle poole selleks aastaks planeeritud tootmismahust on klientidele juba müüdud. Tellitud on nii olemasolevaid mudeleid kui ka uusi mudeleid nagu Taigo ja uuenenud T-Roc,” kommenteeris Møller Baltic Importi tegevjuht Ilze Grase-Ķibilde.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077