Autor: Logistikauudised.ee • 8. detsember 2021

Bolt ja Cleveron ihaldusväärsemate tööandjate seas

2021. aasta ihaldusväärseimaks tööandjaks ehk ettevõtteks, kus eestimaalased kõige enam töötada soovivad, valiti CVKeskuse tehtud küsitluse põhjal tänavu Wise. Esikolmikusse kerkis uue tulijana LHV Panga kõrvale Bolt Technology, TOP 20 seast leiab ka Cleveroni.
Martin Villigu juhitav Bolt Technology tõusis ihaldusväärsemate ettevõtete esikolmikusse.
Foto: Andras Kralla

CVKeskus.ee poolt juba kümnendat järjestikust aastat korraldatud uuringus valisid töövõtjad 2021. aasta Eesti ihaldusväärseimaks tööandjaks Wise’i, kes võttis armastatuima tööandja tiitli üle tänavu neljanda koha saavutanud Telia Eestilt. Teise koha Eesti atraktiivsemate tööandjate pingereas saavutas LHV Pank ja kolmandaks kerkis Bolt Technology.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077