Autor: Logistikauudised.ee • 7. detsember 2021

Finnair alustab suvehooajal lendudega Seattle’isse

Järgmise aasta juunist laieneb Finnairi Ameerika Ühendriikide teenindusvõrgustik ning Helsingist saab edaspidi kolmel päeval nädalas sõita otselennuga Washingtoni osariigi suurimasse metropoli, Microsofti ja Amazoni kodulinna Seattle’isse, teatab lennufirma.

2022. aasta 1. juunist hakkab Airbus A330 lendama suvehooajal Helsingist Seattle’isse kolmel korral nädalas – esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077