Autor: Logistikauudised.ee • 3. detsember 2021

Novembri lennureisijate arv kerkis 68 protsendi juurde tavapärasest mahust

Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembris 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täitumus oli novembris 58%.
Tallinna lennujaama kommertsjuht Eero Pärgmäe.
Foto: Eiko Kink

Tallinna lennujaama kommertsjuhi Eero Pärgmäe sõnul oli november reisijate arvu poolest oodatust parem. „Seekordne talvine lennuplaan üllatab oma sihtkohtade rohkuse poolest ning on meelitanud inimesi taas lendama ning uusi kohti avastama. See peegeldub ka lennujaama prognoositust paremates tulemustes. Terminalis käies on hea meel näha õnnelikke reisile suundujaid.”

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077