Autor: Logistikauudised.ee • 2. detsember 2021

Veho omandas Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis

Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi. Tehing hõlmab Mercedes-Benzi sõiduautode ja tarbesõidukite importi, edasimüüki ja teenindust Lätis. Kaks aastat tagasi soetas Veho Eesti ja Leedu Mercedes-Benzi sõidukite müüja.
Veho juhatuse esimees Juha Ruotsalainen
Foto: Veho

“Antud tehing on loogiline jätk meie strateegia elluviimisel ning märgiline kogu Põhja-Euroopa autoturu sektoris. Kasvades koos maailma juhtiva autotootja Daimleriga saame üheskoos luua ainulaadseid teenuseid klientidele, karjäärivõimalusi töötajatele ning kasvuvõimalusi partneritele,“ märkis Veho juhatuse esimees Juha Ruotsalainen.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077