Autor: Logistikauudised.ee • 1. detsember 2021

Go Bus alustas sõitjatevedu nelja täiesti uut tüüpi bussiga

Go Bus tõi 1. detsembrist Harjumaa lõunasuuna avalikele liinidele neli uue põlvkonna Scania Fencer 1 bussi, mida on seni Euroopasse tarnitud vaid seitse. Fencer 1 on uhiuus maakonnabusside lipulaev, mille Scania ise on terviklahendusena ratastest laeni välja töötanud.

„Valik just nende busside kasuks tulenes mitmest aspektist. Uued bussid on kombinatsioon mugavusest, turvalisusest ja moodsast disainist ning sobivad suurepäraselt meie tellijale kliimaeesmärkide täitmiseks, sest need on ökonoomsed ja keskkonnasäästlikud. Fencer 1 bussid hakkavad detsembrist teenindama Harjumaa liinidel Tallinna-Kose suunda,” ütles Go Busi tegevjuht Andrei Mändla.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077