Autor: Logistikauudised.ee • 9. november 2021

TalTechi iseAuto v2.0 saab futuristlikuma kujunduse

Eesti esimene isejuhtiv sõiduk on saamas uue kujunduse ning sisu. TalTechi iseAuto v2.0 on peagi äkilisema ning pilkupüüdvama ja meeldejäävama välimusega ning oluliselt on uuenemas nii tarkvara kui ka riistvara, teatab TalTech.
Isejuhtiva bussi uus kujundus.
Foto: TalTech

TalTechi iseAuto v2.0 saab olema ka funktsionaalsema disainiga. Oluliselt on muutumas nii tulede, uste kui ka muude väliste elementide kuju ja funktsionaalsus, mis vastab paremini targa linna kontseptsioonist tulenevate nõuetele isejuhtivatele minibussidele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077