Autor: Logistikauudised.ee • 4. november 2021

Oktoobris läbis Tallinna lennujaama 184 655 reisijat

Oktoobris läbis Tallinna lennujaama enam kui 184 000 reisijat, mis on suurim ühes kuus teenindatud reisijate arv alates koroonapandeemia algusest, moodustades 58% kriisieelsest tasemest. Regulaarlendude keskmine täitumus oli 68%.
Reisijate arv Tallinna lennujaamas on kasvama hakanud.
Foto: Liis Treimann

Tallinna lennujaama kommertsjuhi Eero Pärgmäe sõnul on tegemist oodatust parema tulemusega, mis kinnitab inimeste soovi reisida. „On hea meel näha, et inimesed jätkuvalt soovivad reisida, uusi kohti avastada ning positiivseid emotsioone koguda. Lennujaamas tunneme selle üle vaid rõõmu ning jätkame tööd selle nimel, et pakkuda reisijatele aastaringselt mitmekesist lennuplaani ning suurepärasel tasemel teenindust,“ rääkis Pärgmäe.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077