Autor: Logistikauudised.ee • 28. oktoober 2021

Tallink Grupp teatas esimesest kasumlikust kvartalist alates koroonapandeemia algusest

Tallink Grupp avaldas täna börsile 2021. aasta kolmanda kvartali finantstulemused, millest ilmneb, et kontsern, mis on alates 2020. aastast koroonakriisist tugevalt mõjutatud, on teatanud esimesest kasumlikust kvartalist alates pandeemia puhkemisest.
Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene loodab, et järgmise aasta suveks läheb olukord paremaks.
Foto: Liis Treimann

2021. aasta kolmandas kvartalis oli grupi auditeerimata puhaskasum 5,5 miljonit eurot (2020. aasta kolmanda kvartali puhaskahjum 23,9 miljonit eurot). Kolmanda kvartali EBITDA moodustas 35,1 miljonit eurot (5,7 miljonit eurot 2020. aasta kolmandas kvartalis). Grupi käesoleva aasta kolmanda kvartali auditeerimata müügitulu kasvas 18,6%, võrreldes sama perioodiga eelmisel, 2020. aastal, moodustades ühtekokku 170,5 miljonit eurot (vastavalt 143,7 miljonit 2020. aasta kolmandas kvartalis). Suurima panuse müügitulu suurenemisse andsid laevade pardakauplused ja -restoranid, piletimüük ja laevade prahtimisest saadud tulu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077