Autor: Logistikauudised.ee • 18. oktoober 2021

Riigid, kust tuuakse Eestisse kõige rohkem kasutatud autosid

Vaieldamatult kõige rohkem (enam kui 40%) kasutatud autosid tuuakse Eestisse Saksamaalt. See pole ka üllatav, sest tegemist on Euroopa suurima kasutatud autode müügi turuga, kirjutab kasutatud autode ajaloo kohta aruandeid pakkuv veebiplatvorm carVertical.ee.
Enamik kasutatud autosid tuleb Eestisse Saksamaalt.
Foto: Andras Kralla

Kui „toodud Saksmaalt“ oli kunagi kasutatud autode müügikuulutuste puhul märk usaldusväärsusest ja kvaliteedist, siis täna on tegemist pigem faktiga, et sõiduk pole varem Eestis arvel olnud, kirjutab portaal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077