Autor: Logistikauudised.ee • 5. oktoober 2021

Barking hakkab Eleporti abil elektriautode laadimist pakkuma

Eesti ühte suurimat elektriautode laadimisvõrku ja -platvormi arendav Eleport ning parkimis- ja pesularakendus Barking alustasid koostööd, et võimaldada järgmise aasta algusest kasutada Eleporti laadijaid Barkingu äpi kaudu.
Eleporti elektriautode laadija.
Foto: Eleport

Kahe tehnoloogiaettevõtte koostöö tulemusel saab tulevikus iga elektriauto omanik Barkingu äpi kaudu lihtsasti Eleporti laadijas laadimist alustada, lõpetada ja selle eest tasuda.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077