Autor: Logistikauudised.ee • 27. september 2021

airBaltic näeb lennureisijate arvu kasvu

Kolme suvekuu jooksul on airBaltic lennutanud 100 800 reisijat Tallinna lennujaama kaudu, mis on 59% rohkem kui eelmise aasta samal perioodil, teatas lennufirma.
Foto: airBaltic

“Vastatavalt Tallinna lennujaama statistikaandmetele, on airBaltic säilitanud oma 27% turuosa Eesti pealinna lennujaamas, hoides Eesti lennuturul endiselt liidripositsiooni,“ ütles pressiteates airBalticu juhatuse esimees Martin Gauss. „Pakume Baltikumi piirkonnale paremat lennuühendust ka edaspidi, Tallinnast aga teostame otselende Euroopa suurimatesse äri- ja transiidisõlmedesse.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077