Autor: Logistikauudised.ee • 16. september 2021

Transpordiamet valmistab ette suursaarte parvlaevaühenduse uut hanget

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium andis transpordiametile suunise alustada Hiiumaa ja Saaremaa mandrivahelise parvlaevaliikluse hanke ettevalmistustega aastateks 2026–2036. Järgmiselt teenindusperioodilt oodatakse liinidele keskkonnasäästlikumaid laevu, et vähendada laevanduse jalajälge keskkonnale.
Uue hankega tahetakse saada keskkonnasäästlikumad parvlaevad.
Foto: Liis Treimann

„Soovime pikaajalise lepingu hanke varakult välja kuulutada, et anda turuosalistele piisavalt aega ettevalmistusteks,“ lausus majandus- ja taristuminister Taavi Aas majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi pressiteates.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077