Autor: Logistikauudised.ee • 13. september 2021

DFDS teenindab Paldiski–Kapellskäri liini ajutiselt ühe laevaga

Seoses ootamatu viivitusega DFDSi muudel liinidel sõitvate laevade dokkimisel liigub M/S Patria Seaways Eesti–Rootsi liinilt ajutiselt Leedu–Rootsi liinile.
Paldiski–Kapellskäri liini jääb teenindama Sirena Seaways.
Foto: DFDS

“DFDS opereerib kuni 2021. aasta lõpuni Paldiski-Kapellskäri liini ainult laevaga M/S Sirena Seaways. Pärast esmaspäeval, 13. septembri hommikul Kapellskäri jõudmist suundus Patria Seaways Klaipedasse teenindama Klaipeda–Karlshamni liini,” ütles DFDSi asepresident ja Balti äri juht Anders Refsgaard.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077