Autor: Logistikauudised.ee • 10. september 2021

Suvel reisis suursaarte ja mandri vahel üle miljoni reisija

TS Laevad teenindas kolme suvekuuga kokku 1 001 111 reisijat ja vedas üle mere 434 220 sõidukit. Reisijate arv oli mullusest 5% võrra suurem ning sõidukite arvu 6% kasv tõi suvekuude rekordi.
Parvlaevad Rohuküla sadamas.
Foto: Andras Kralla

TS Laevade juhatuse liikme ja teenindusvaldkonna juhi Ave Metsla sõnul saab suvega igati rahule jääda. „Meil on rõõm, et soe suvi tõi Eesti suursaartele hulgaliselt külastajaid. Kolme suvekuuga teenindasime kahel liinil kokku üle miljoni reisija, mida oli 5% rohkem kui 2020. aasta suvel, kuid mis jäi 2019. aasta rekordile veel 3%ga alla. Sel suvel üle veetud sõidukite arv oli aga läbiaegade suurim. Suve populaarseim kuu oli rekordilise reisijate ja sõidukite arvuga juuli. Selle aasta augustis teenindasime kahel liinil kokku 318 097 reisijat ja viisime üle Väinamere 139 631 sõidukit ja haagist, mida oli vastavalt 9% ja 6% vähem kui 2020. aasta rekordilisel augustil.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077