Autor: Logistikauudised.ee • 19. august 2021

Selgusid Suure väina püsiühenduse jaoks vajalikud lisauuringud

Suure väina püsiühenduse riigi eriplaneering on jõudnud etappi, kus on selgunud planeeringu lähteseisukohad ehk ülevaade, milliseid tegevusi ja uuringuid on tarvis selleks, et anda lõplik hinnang püsiühenduse rajamise võimalikkuse kohta, teatas rahandusministeerium.
Õnnetusse sattunud parvlaev Tõll näitas, mis eelis on püsiühendusel.
Foto: Liis Treimann

“Suure väina püsiühenduse uurimise protsess liigub plaanipäraselt ning loodame juba käesoleva aasta lõpuks algatada uuringud sobivaima trassialternatiivi väljaselgitamiseks,” sõnas rahandusministeeriumi riigi eriplaneeringute nõunik Siim Orav. “Suve jooksul nägime, kui vajalik on Eesti saarte äri- ja kultuurielu jaoks pidevalt toimiv ja hästi funktsioneeriv ühendus ning loodame saada hiljemalt 2025. aastaks püsiühenduse rajamise osas ka kohalike kogukondade seisukoha,” märkis Orav.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077