Autor: Logistikauudised.ee • 19. august 2021

Lõuna-Eestis lõppesid suured asfalteerimistööd

Tartu, Valga ja Jõgeva maakonnas lõppesid sel nädalal suuremahulised tööd, mille käigus ehitusettevõte KMG OÜ renoveeris loodus- ja materjalisäästlikul kuumtaastamise meetodil kokku ligi 50 kilomeetrit maanteid.
Foto: Raul Mee

KMG OÜ katendite valdkonna juhi Targo Tootsi sõnul lõpetati maanteeameti tellitud ning 3,4 miljonit maksnud teetööd, millega taastati enam kui 300 000 ruutmeetrit asfaltteid, 35 000 ruutmeetrit laiendusi ja mahasõite ning 75 000 ruutmeetrit teepeenraid kokku ligi 50 kilomeetril. „Juunis alanud suuremad tavaliiklejaid puudutavad asfalteerimistööd said valmis ning lähiajal viiakse viimase etapina lõpule teepeenarde korrastamine ja teede joonimine, mis enam liiklust oluliselt ei sega,“ ütles Targo Toots.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077