Autor: Logistikauudised.ee • 9. august 2021

Porsche hakkab toetama Audru ringrada

Täna allkirjastasid Porsche esindaja Eestis Auto 100 ja Audru ringrada koostöölepingu, mille kohaselt nimetati Audru ringrada Porsche Ringiks, mis toob kaasa ka Porsche mitme rahvusvahelise ringrajaürituse jõudmise Eestisse. Nimisponsorleping sõlmiti esialgu viieks aastaks.
Audru ringraja ja Porsche koostöölepingu sõlmimine.
Foto: Marko Lõhmus

Porsche esindaja Eestis, Auto 100 juhatuse liikme Jussi Pärnpuu sõnul on Audru ringraja nimisponsoriks hakkamine ettevõttele loomulik ja loogiline samm, kuna ringrada on üks osa Porsche DNAst. „Porschet võib pidada üheks maailma edukamaks ringrajaautoks, mis on läbi aegade pälvinud rahvusvahelistelt võistlustelt üle 30 000 võidu. Järjepidev koostöö paljude ringradadega on pannud aluse tehnoloogia pidevale arengule, mis on jõudnud ringrajalt ka seeriatootmisesse,“ selgitas Pärnpuu koostöölepingu tagamaid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077