Autor: Logistikauudised.ee • 29. juuli 2021

Kohalikud lennuväljad tahetakse seada riiklikuks prioriteediks

Eelmisel reedel Jõhvi kontserdimajas regionaallennunduse teemadele pühendatud konverentsil arutati regionaallennunduse hetkeolukorda ja arendussuundi. Konverentsi ja Jõhvi lennupäeva korraldajate arvates peaks regionaallennundus olema riiklik prioriteet.
Eelmisel nädalal peetud Jõhvi lennupäev
Foto: Mare Paun

„Eesti õhu uks on nüüd lahti. Omavalitsusjuhid on hakanud mõistma, et hästitoimiv lennuväli on sama elutähtis, nagu on asfalteeritud tee,“ ütles konverentsi peakorraldaja, lennufirma Diamond Sky tegevjuht Ken Koort oma avasõnas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077