Autor: Äripäev • 1. juuli 2021

Kruiisilaevad naasevad Tallinna sadamasse

Tallinna sadamasse tuleb tänavu esimene kruiisilaev juba juuli alguses.
Foto: Raul Mee
Saksa turul opereerivad kruiisifirmad TUI Cruises ja MSC Cruises on alustanud kruiisireiside pakkumist Läänemerel ning alates juulikuust külastavad oma laevadega ka Tallinna, teatas börsil noteeritud Tallinna Sadam.

Esimene laev Mein Schiff 1 saabub Tallinnasse 2. juulil. Juulikuus külastavad Tallinna TUI Cruisesi laev Mein Schiff 1 ja MSC Cruisesi laev MSC Seaview kokku üheksa korda. Tallinna Sadam ootab kruiisilaevade külastusi ka veel augustis, septembris ja oktoobris.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077