Autor: Logistikauudised.ee • 10. juuni 2021

Valitsus annab Lennuliiklusteenindusele raha juurde

Tänasel kabinetiistungil otsustas valitsus suurendada Lennuliiklusteeninduse aktsiakapitali 10 miljoni euro võrra, et finantseerida ettevõtte arendustegevusi uutes ärivaldkondades, investeeringuid ning tagada jätkusuutlik kapitalistruktuuri säilimine majanduslikult keerulisel ajal.
Lennuliiklusteenindus saab investeeringuteks raha.
Foto: Andres Haabu

Aktsiakapitali suurendamise eesmärk on kindlustada ettevõtte majandustegevus ja vajalikud käibevahendid viirusekriisist tingitud negatiivse seisu tõttu lennundussektoris, seisab ettevõtte pressiteates.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077