Autor: Logistikauudised.ee • 26. mai 2021

LTA: soodsamad veeteetasud peaksid jääma püsivaks

Kui näiteks Riias, Ventspilsis ja Primorskis langesid kaubamahud mullu üle 7 miljoni tonni, siis Tallinna sadam suutis seda tänu veeteetasude alandamisele hoopis kasvatada. Soodsam maks peaks jääma püsivaks, tõdeti teisipäevasel transiidikomisjoni istungil.
Veetee tasuda alandamine hoidis ära sadamate käibe järsu languse Eestis.
Foto: Liis Treimann

Teisipäeval toimunud transiidikomisjonis tutvustas Logistika ja Transiidi Assotsiatsioon (LTA) veeteetasude langetamise mõjusid ning tegi ettepaneku jätkata alandatud tasudega ka edaspidi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077