Autor: Logistikauudised.ee • 20. mai 2021

Kuidas välismaiselt veebilehelt autot ostes pettureid vältida?

Välismaistelt veebilehtedelt kasutatud auto otsimine on tarbijate seas küllaltki levinud ning tavaliselt on selle tippaeg kevadel. Piiriüleste autoostudega seotud pettused ei ole paraku ebatavalised ja esineb skeeme, nagu olematute sõidukite müük ja valed lubadused auto seisukorra kohta.
Kasutatud Volkswageni autode müügiplats Saksamaal Dortmundis.
Foto: INA FASSBENDER, AFP/Scanpix

Kuidas teadlikult tegutsedes saab ebaõnnestumisi vältida, selgitab tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ameti pressiteates ELi tarbija nõustamiskeskuse juhataja Kristina Tammaru.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077