Autor: Logistikauudised.ee • 3. mai 2021

Alates 3. maist saab taotleda uut rahvusvahelist juhiluba

Alates 3. maist saab Transpordiameti klienditeenindusbüroodes taotleda uut rahvusvahelist juhiluba, mis on tunnustatud täiendavalt 39 riigis. Eesti ühinemine 1949. aasta Genfi teeliikluse konventsiooniga sai heakskiidu selle aasta alguses ning Eesti juhiluba tunnustatakse nüüdsest suures osas maailma riikidest, kaasa arvatud USAs, Kanadas, Austraalias jm.
Uued lisanduvad riigid on kaardil märgitud sinisega.
Foto: Transpordiamet

„Uus juhiluba võimaldab meie ettevõtjatele nüüdsest oluliselt paremaid tingimusi. Suur võit on see eelkõige transiidisektorile. Ka tavakodanikule saab edaspidi reisimine palju mugavam olema. Ülemaailmse koroonapandeemia taandumisel, ootame sellele kindlasti suurt taotlejate arvu,“ märkis Transpordiameti liiklusteenistuse direktor Joel Jesse.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077