Autor: Logistikauudised.ee • 29. aprill 2021

Rongireisijate õigused: selged reeglid hilinemiste ja tühistamiste korral

Euroopa Parlament võttis neljapäeval vastu uued eeskirjad, mis tugevdavad rongireisijatele õigusi ja panevad paika raudteevedajate kohustused
Euroopa Liidus hakkavad kehtima uued rongisõidu eeskirjad.
Foto: Liis Treimann

.Uued reeglid tagavad reisi hilinemise või tühistamise korral õiguse marsruudi muutmisele, parandavad liikumispuudega inimeste abistamist ning loovad paremad tingimused jalgrataste transpordiks, teatas Euroopa Paröamendi pressiteenistus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077