Autor: Logistikauudised.ee • 26. märts 2021

Kodumaine platvorm kavatseb tänavatele tuua elektrilised mootorrattad

Sellist mootorratast saab varsti rentima hakata.
Foto: Julia Nekrassova
Kui muidu on Tallinna tänavatel poplaarseimateks kaherattalisteks elektrilised tõuksid, siis ELMO Rent kavatseb esimese ettevõttena tuua Tallinna tänavatele kontaktivaba lühirendi teenusena elektrilised mootorrattad.

ELMO Rendi tegevjuht Julia Nekrassova seletab pressiteates plaani tagamaid: “Meie kliendibaas ning keskkonnasõbralike autode park on viimasel ajal jõudsalt kasvanud ning aeg on tuua välja uued sõiduvahendid“.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077