Autor: Aivar Õepa • 25. märts 2021

Finnair plaanib elektrilennukiga Tallinna lennata

Heart Aerospace'i ES-19 elektrilennuk.
Foto: Heart Aerospace
Finnair kavatseb tellida Rootsi elektrilennukite arendajalt 19kohalisi lühimaalennukeid, millega muu hulgas Tallinna lennata.

Finnair teatas kavatsuste leppe sõlmimisest Rootsi idufirma Heart Aerospace. Heartil on sooviavaldusi juba 345 lennuki tellimiseks, hoolimata sellest, et esimesed katselennud tehakse alles kolme aasta pärast, kirjutab Äripäev.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077