Autor: Logistikauudised.ee • 22. märts 2021

Erikomisjon: maakondlikus bussitranspordis valitseb segadus

Tasuta ühistransport on toonud kaasa palju segadust.
Foto: Raul Mee
Riigikogu riigieelarve kontrolli erikomisjon kuulas oma tänasel avalikul istungil valitsuse ja ühistranspordikeskuste juhatajate selgitusi maakondliku ühistranspordi korraldamisel ja tõdes, et bussitranspordi korraldamisel valitseb segadus.

Komisjoni esimehe Urmas Reinsalu sõnul ei saa maakondliku bussitranspordi korraldamisega rahul olla. „Riigi ja omavalitsuste vastutusjaotus on ebaselge ning ühistranspordikeskuste tagatud teenused ei ole ühetaoliselt välja kujunenud,“ ütles komisjoni esimees.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077