Autor: Logistikauudised.ee • 19. märts 2021

Kuidas arvutada tarneahela ökoloogilist jalajälge?

Aina olulisemaks terminiks tarneahelates on saanud keskkonnasõbralikkus ja veoste ökoloogiline jalajälg. Sestap kasutavad logistikud üha enam erinevaid kalkulaatoreid, mis võimaldavad seda kõike välja rehkendada. Kolm näidet kalkulaatoritest, mida tasub lähemalt uurida.
Foto: Pixabay

Heitekoguste välja arvutamisel abiks erinevad veebipõhised heitkalkulaatorid, mille abil saab ekspedeerija välja arvutada transpordiga seotud heitkoguseid: reaalajas andmete põhjal peaaegu kõigi kaubakoguste ja transpordiliikide lõikes, arvestades nii kohalikke kui rahvusvahelisi vedusid. Trans.info tõi esile kolm kalkulaatorit, mida tasuks lähemalt uurida.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077