Autor: Logistikauudised.ee • 4. märts 2021

Lennundusklastri uuel nõukogul on suured plaanid

Magnetic MRO tegevjuht Risto Mäeots.
Foto: Andras Kralla
Eesti Lennundusklastri liikmete üldkoosolek valis oma erakorralisel koosolekul kaheksaliikmelise nõukogu esimeheks Magnetic MRO tegevjuhi Risto Mäeotsa ning aseesimeheks Triniti partneri ja vandeadvokaadi Ergo Blumfeldti.

Nõukogu volitused kestavad 2023. aastani. Nõukogu roll on aidata kaasa sellele, et ajal, kus globaalselt toimuvad lennunduses väga suured muutused, tekivad uued ärimudelid suudaks Eesti lennundus teha strateegiliselt õigeid otsuseid. Klastri üheks ambitsiooniks on miljardikäibelisest globaalsest lennundustööstusest mingi osa Eestisse toomine, seisab Magnetic MRO edastatud pressiteates.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077