Autor: Logistikauudised.ee • 25. veebruar 2021

Tallinki juht: kõiki liine tänavu ei avata, Riia-Stockholm on plaanidest maas

Tallinki juht Paavo Nõgene tunnistas täna Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et ettevõte loodab mai lõpus ja juuni alguses taas laevaliine käivitama hakata, kuid samas on selge, et kõiki liine tänavu veel siiski avada ei saa.
Paavo Nõgene.
Foto: Liis Treimann

Paavo Nõgene selgitas intervjuus, et Tallink ootab pikisilmi, mil oluline osa Eesti ühiskonnast vaktsineeritud saaks. "Ootame kiiret vaktsiinide saabumist ja nende kiiret süstimist, et Eestis, Soomes, Rootsis oleks võimalik meie operatsioone taas suuremalt alustada," märkis ta.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077