Autor: Kristjan Pruul • 21. jaanuar 2021

Kannapööre: Taavi Aasast sai teede erarahaga ehitamise tuline vastane

Mart Helme, Taavi Aas, Jüri Ratas.
Foto: Liis Treimann
Kogu ametist lahkuva valitsuse vältel korduvalt erarahaga partnerluse korras maanteede ehitamist pooldanud Taavi Aas (Keskerakond), on päevapealt võtnud vastupidise positsiooni ja toetab ehitamist riigi raha toel.

"Nüüd, milline on järgmise valitsuse kurss – kas soovitakse (teedehitusega) jätkata PPP (era- ja avaliku sektori koostöös) või tehakse mingisugused teised otsused –, sellele on täna väga raske vastata. Kindlasti minu eelistus oleks see, et riik teeks seda ise, sest see tõepoolest on odavam," ütles majandusminister Aas kolmapäeval riigikogu ees tulevasele koalitsioonipartnerile Aivar Sõerdile vastates.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077